Erfaren mekaniker i Hillerød

Kører din bil ikke så godt, som den har gjort? Lysende lamper i instrumentbrættet, lyde under kørsel og en nedsat køreglæde kan alt sammen være tegn på, at din bil trænger til en kærlig hånd. Heldigvis kan du altid køre forbi Cecils Auto og få hjælp af en kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød. Som din mekaniker i Hillerød ser vi nærmere på din bil, finder frem til årsagen til dit problem og ordner det, så du kan være godt kørende igen. Hvad enten det er motoren, der trænger til et olieskift, ruden skal udskiftes, eller den er gal med katalysatoren, så står vi altid klar til at løse problemet.

Resultater i høj kvalitet

Vælger du os som din mekaniker i Hillerød, kan du være sikker på både en god service og et slutresultat i højeste kvalitet. Cecils Auto er nemlig en del af den landsdækkende kæde Autoplus, hvilket sikrer høj kvalitet og sikkerhed for dig som kunde. Alle vores mekanikere følger regelmæssigt branchens kurser og holder sig opdaterede på, hvilke fremskridt der sker på området. Derfor kan du være sikker på, at din bil er i sikre hænder hos vores kompetente og erfarne mekaniker i Hillerød.

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

Udskiftning af bilrude

Som din mekaniker i Hillerød kan vi hjælpe med flere forskellige ting. Blandt andet tilbyder vi udskiftning af bilrude. Årsagen til et skift kan være mange, fx stenslag, tyveri eller slitage. Idet vi i Danmark har frit værkstedsvalg, kan du selv vælge, hvor du vil have udskiftet din bilrude. Det gælder, uanset om du selv har forårsaget skaden, eller den er påført af en anden part. Hvis du vil være sikker på, at din udskiftning af bilrude sker i overensstemmelse med alle kunstens regler, så vælg os som din mekaniker i Hillerød. Som sagt har vi stor praktisk erfaring som mekaniker i Hillerød, og derfor kan vi tilbyde en problemfri udskiftning af bilrude.

Mekaniker i Hillerød til alle biltyper

Hvilket mærke og model er din bil? Vælger du os som din mekaniker i Hillerød, spiller det ingen rolle. Vi er nemlig et erfarent og moderne værksted, der kan håndtere alle slags biltyper- og modeller. Går du til os, får du en mekaniker i Hillerød, der kun benytter reservedele af samme kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Samtidig reparerer vi din bil præcist efter din bilfabrikants forskrift. Derfor vil din bil være så god som ny, når den har fået en kærlig hånd fra vores mekaniker i Hillerød.