Dækservice i Hillerød – udskiftning og afbalancering

Cecils Auto tilbyder hurtig og professionel dækservice i Hillerød. Når sæsonerne og vejret skifter, er det en god idé også at få udskiftet sine dæk. Ligesom vinterdæk er beregnet til at stå godt fast i kørsel i sne og på is, får man med sommerdæk den bedste bremselængde på tør vej. Bremselængden har indflydelse på køreoplevelsen, men er især afgørende i nød- og ulykkessituationer. Derfor er det utroligt vigtigt, at man får dækservice, når vejret skifter. Det sikrer, at du altid er både godt og sikkert kørende.

Mange vælger at få dækservice to gange om året, nemlig i løbet af foråret og efteråret. Det sikrer nemlig, at ens dæk er klar til de udfordringer, som sommervejret og især vinteren kan byde på. Nogle vælger at skifte deres dæk selv. Hos Cecils Auto råder vi dog alle bilister til at få udskiftet dæk hos en professionel automekaniker. Når man vælger at betale det ekstra for professionel dækservice i Hillerød, kan man nemlig køre trygt med vished om, at sikkerheden på bilen altid er i top.

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

Dækservice inkl. dækopbevaring under gode forhold

Hvis man passer godt på dine dæk, kan de holde i flere sæsoner. Men i modsætning til hvad mange tror, handler pleje af dine dæk ikke kun om, hvordan du kører på dem. Det er også afgørende, hvordan du opbevarer dem, når du ikke bruger dem. Som en del af vores dækservice i Hillerød tilbyder vi hos Cecils Auto også dækopbevaring. Vi sørger for, at dine dæk opbevares under de rette forhold og i den rette temperatur. Hvis du vil have god og professionel dækopbevaring, der forlænger dine dæks samlede levetid, med i købet, så vælg dækservice i Hillerød hos os.

Stort udvalg og ekspertise i dæk

Hos Cecils Auto har vi både et stort udvalg og et stort kendskab til de rigtige dæk – både når det kommer til sommerdæk og vinterdæk. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige dæk til netop dine behov. Vores store udvalg indeholder blandt andet dæk fra producenter som Michelin, Bridgestone, Continental m.fl. Vi har ofte gode tilbud på vores dæk, og er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig, så deler vi gerne ud af vores ekspertviden. Vælger du at få dækservice i Hillerød hos os, får du med garanti en service ud over det sædvanlige.

Priser for afbalancering

200.- (eks. moms) // 13″, 14″, 15″, 16″-Tommer Stålfælge
250.- (eks. moms) // 13″, 14″, 15″, 16″-Tommer Alufælge

Priser for dækskifte

350.- (eks. moms) // 13″-Tommer Stålfælge
400.- (eks. moms) // 14″, 15″, 16″-Tommer Stålfælge

Du finder flere priser på vores services her!