Gennemskylning af automatgearkasser

Har du problemer med din automatgearkasse? Så kan det være, at det er tid til et olieskift eller en skylning. Disse to ting er nemlig ofte nok til at afhjælpe problemet, så du igen er godt kørende. Hos Cecils Auto tilbyder vi både olieskift og 100% gennemskylning af automatgearkasser.

Book tid på telefon 📱 70 200 284

Cecils Auto ApS
Amtsvejen 105
3320 Skævinge
CVR nr. 38465120
70 200 284
pc@cecils-auto.dk

Kontakt Cecils Auto

Vores autoværksted er beliggende i Skævinge, en mindre stationsby, som ligger blot et par minutters kørsel fra både Hillerød og Frederiksværk. Du er velkommen til at kontakte os på 70 200 284, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler nær Hillerød

100 % gennemskylning af automatgearkasser

Hvis man oplever problemer med gearkassen, vil man ofte først forsøge et olieskift. Et traditionelt olieskift foregår ved, at vi skifter cirka halvdelen af olien i gearkassen. Det er dog ikke altid nok. Derfor er gennemskylning af automatgearkasser også et populært valg. En gennemskylning foregår nemlig ved, at man skyller 100% igennem, så alt gammelt olie og slam tages med ud.

Når vi udfører gennemskylning af automatgearkasser, skyller vi med ca. 13 liter olie for at gøre gearkassen helt ren. Hvis det er længe siden, at din olie er blevet skyllet, og du ikke har fået gennemskylning af automatgearkasser før, så kan vi skulle bruge helt op til 20 liter olie. Man ser og mærker ofte et langt bedre resultat, når man laver en 100% gennemskylning af automatgearkasser, da man så får alt skidt med ud.

.

Pas på din gearkasse

Det er vigtigt at passe på sin gearkasse, især når man har automatgear. Det er nemlig afgørende for både bilens holdbarhed og den generelle køreglæde. Derfor kan gennemskylning af automatgearkasser vise sig at blive en investering på både kort og lang sigt.

Får man jævnligt gennemskylning af automatgearkasser, kan man forlænge levetiden på gearkassen betydeligt. Er den først gået i stykker, skal den skiftes helt ud, og det kan blive en dyr affære. Derfor kan det godt betale sig at få en gennemskylning løbende, så man holder sin gearkasse i topform. Vi anbefaler, at man får en skylning for hver 60.000 km, du har kørt.

Hvis du har problemer med dit automatgear, eller du blot vil forlænge levetiden på din gearkasse, så kan du altid kontakte os og få kompetent gennemskylning af gearkasser.